Помните ли ForestOfMagic.info?

Тъй като голяма част от хората, които предполагам ще четат блога, са мои приятели или познайници от форумите, вярвам, че знаете за какво иде реч. Но за тези, които не са чували за сайта ще припомня, че ForestOfMagic беше портал посветен на фентъзито и фантастика, основан от мен и още няколко момчета. В продължение на месеци ние се опитвахме редовно да списваме по някое ревю и да направим сайта посещаван. След доста усилия и мъки, бих казал, че донякъде успяхме. По едно време почти всеки ден имахме нова статия, а  офромлението на самите рецензии беше прекрасно. За съжаление бяхме твърде малки (17-18 годишни), неопитни и несериозни, а и, казано честно, аз като „шеф“ не се справях особено добре. И така, след време, поради голяма доза мързел, сайтът замря, а ние го изоставихме. След още известно време изтече и хостингът, а с него и всички десетки статии, които сме писали през годините.
Защо ви казвам това ли? Причината е една – реших с течение на времето да кача всички десетки статии за книги, филми и какво ли още не – тук, в моя блог. Или поне тези, които си заслужават. Със сигурност всички мои ревюта скоро ще бъдат качени, но очаквайте и много други, които не съм писал аз. По този начин се надявам да спася, до някаква степен, десетките часове писане и работа по първия ни опит да направим сайт. Затова, ако се учудите, че някой материал ви е познат или си мислите, че сто чели преди, е, вече ще знаете къде е било. : )

п.п

Разбира се, това не означава, че ще ви затрупам само със стари ревюта и рецензии. Не, те ще са само между другото, обещавам  : )

Advertisements
Публикувано на Новини. Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s